Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Fredrik Apollo Asplund - Hur kan vi prata om homosexualitet? - Hur kan vi?


Det här samtalet spelades in den 14 augusti 2018.

Fredrik Apollo Asplund är multikonstnär — dansare, skådespelare, författare, sångare och dj — och vårdbiträde. Han har gjort sig känd bl.a. med den självbiografiska debutboken ”Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus” och enmansföreställningen ”Det här är min historia” som sattes upp på Stadsteatern Skärholmen. Under 2023 berörde han många hjärtan genom att vara med i Värvets sommarspecial, där han samtalade med diakonen Steve Sjöquist om bl.a. kristendomens relation till homosexualitet.

I det här Hur kan vi?-avsnittet pratar Fredrik med Navid främst om hur det var för honom att som en ung homosexuell resa till Mellanöstern och om sårbarheten att ställa sig på en scen och prata ocensurerat om sitt liv.

Följ honom på Instagram
Boka Fredrik som talare

Här hittar du alla samtal från Hur kan vi?

Utforska Hurkanvipedia för att lära dig mer 

Stötta Hur kan vi? 3.0 genom att bli månadsgivare här

Boka oss till ditt team, ledningsgrupp eller företag