Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
#15 Gustaf Josefsson Tadaa - Hur kan vi? #15 Gustaf Josefsson Tadaa - Hur kan vi?

YouTube player

Har ni tänkt på att allt är påhittat? Påståendet som Navid har tatuerat på armen. Hur blir det när två män, och vänner, möts för att diskutera framtiden och där båda är enade om att allt är påhittat?

Idag gästas vi av Gustaf Josefsson Tadaa som är föreläsare, futurist och han älskar tajts. I våras höll han sin första föreställning ”I Framtiden bär alla tajts”.

Navid och Gustaf inleder samtalet kring kränkthet och vad det egentligen innebär och vilka nivåer kan det uppstå? Kontrakränkt? Sekundärkränkt?

Navid sätter snart stopp för den delen av samtalet och för det raskt vidare till frågan ”Ser framtiden ljus ut Gustaf?”Hur kan vi vidare prata om framtiden? Vad kan vi förvänta oss?

Lyssna in, bli kränkt eller inte, dela med er av era åsikter och vi hoppas ni kommer gilla avsnittet. Får ni inte nog av Gustaf då kan ni följa honom på följande plattformar:

Hemsida: http://www.guff.se
Facebook: https://www.facebook.com/guff.se
Instagram: https://www.instagram.com/guff_se/
Twitter: https://twitter.com/guff_se