Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
#13 Henrik "Henko" Johansson - Hur kan vi?
YouTube player

Vi står inför ett val det här året. Det politiska valet 2018 och många tror att Sverigedemokraterna kommer vinna i år. Men det tror inte Henrik ”Henko” Johansson som idag gästar Navid i podden Hur kan vi?.

Henrik är på plats för att prata anti-rasism tillsammans med Navid. Men vad innebär egentligen anti-rasism? Och hur jobbar Inte rasist, men själva mot rasismen som enligt dom ökar i landet? Henrik förklarar hur dom jobbar och att dom inte endast fokuserar på SD utan all organiserad rasism. Henrik menar att man måste ta tag i rasismen från olika håll så som i företag, organisationer, politiskt etc.

Men hur bör politikerna sköta integrationen så att rasism ej uppstår. Hur behöver politikerna sköta utbildning, jobb och förort för att segregationen inte ska bli så stor?

Frågan är också, varför är Henrik så arg på Navid för att han startade en Kickstarter-kampanj för Hur kan vi?

Vill ni kika på Inte rasist, men? Då kan ni följa dom här:
Facebook: https://www.facebook.com/irm.se/
Instagram: www.instagram.com/interasistmen.se/
Twitter: https://twitter.com/interasistmen
Hemsida: www.interasistmen.se
Podcast: Haveristerna 

Gillar du det du hör, då har du möjlighet att stötta oss via swish och det ger oss möjlighet att bjuda in fler gäster att samtala med. Det gör du på nummer: 123 124 77 33

Tack kompis

Samtalet fortsätter