Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Henrik Johansson - Hur kan vi prata om antirasism? - Hur kan vi?


Det här samtalet spelades in den 8:e juni 2018.

Hur kan vi? 3.0 är en nystart för samtalspodden Hur kan vi? där vi återpublicerar alla samtal, live-events och bakom-kulissernaklipp helt gratis, utan reklam och i sin fulla längd som podd och video för att inspirera och uppmuntra de många människorna i Sverige att ha bättre samtal.

Henrik Johansson är grundare av sajten “Inte rasist, men…” som mellan 2012-2022 var en antirasistisk organisation som arbetade för att kritiskt granska Sverigedemokraterna. 2017 startade han podcasten “Haveristerna” tillsammans med Axel Luo Öhman och Myra Åhbeck Öhrman som också handlar om att kritiskt granska politik, men också samhällsliv och influencers på sociala medier.

Här hittar du alla samtalt från Hur kan vi?

Utforska Hurkanvipedia för att lära dig mer

Stötta Hur kan vi? 3.0 genom att bli månadsgivare

Boka oss till ditt team, ledningsgrupp eller företag