Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Per Grankvist - Hur kan vi prata om filterbubblor? - Hur kan vi?


Det här samtalet spelades in den 7:e juni 2018. 

Hur kan vi? 3.0 är en nystart för samtalspodden Hur kan vi? där vi återpublicerar alla samtal, live-events och bakom-kulissernaklipp helt gratis, utan reklam och i sin fulla längd som podd och video för att inspirera och uppmuntra de många människorna i Sverige att ha bättre samtal.

Per Grankvist är journalist med expertområde inom hållbarhetsfrågor. Han är även chefredaktör för “Vad Vi Vet”, en tjänst för modern allmänbildning som han grundade 2018. Där leder han en redaktion som uppmärksammats för sitt sätt att levandegöra fakta och skapa förklarande journalistik i sociala kanaler, med målet att göra folk lite smartare varje dag. År 2021 nominerades han till “Årets journalist” för sin gärning och samma år var “Vad Vi” Vet finalist i Publishingpriset.

Kolla in Pers hemsida här

Följ Vad Vi Vet här

Här hittar du alla samtal från Hur kan vi? 

Utforska Hurkanvipedia för att lära dig mer 

Stötta Hur kan vi? 3.0 genom att bli månadsgivare här

Boka oss till ditt team, ledningsgrupp eller företag