Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Per Johansson - Hur kan vi prata om magi? - Hur kan vi? Per Johansson - Hur kan vi prata om magi? - Hur kan vi?


Det här samtalet spelades in den 25:e maj 2018.

Hur kan vi? 3.0 är en nystart för samtalspodden Hur kan vi? där vi återpublicerar alla samtal, live-events och bakom-kulissernaklipp helt gratis, utan reklam och i sin fulla längd som podd och video för att inspirera och uppmuntra de många människorna i Sverige att ha bättre samtal.

Per Johansson är filosof och poddare och han har även en bakgrund som idéhistoriker och lektor i humanekologi vid Lunds universitet. Mellan åren 2013-2017 medverkande han i det populära programmet “Människan och Maskinen” i Sveriges Radio och mellan åren 2015-2023 drev han podcasten “Myter och Mysterier” tillsammans med Erik Schüldt.

Lyssna på Myter och mysterier här

Lyssna på Människan och Maskinen här

Här hittar du alla samtalt från Hur kan vi?

Utforska Hurkanvipedia för att lära dig mer

Stötta Hur kan vi? 3.0 genom att bli månadsgivare

Boka oss till ditt team, ledningsgrupp eller företag