Det senaste avsnittet i Hur kan vi? är ett livesamtal mellan Navid, Michaela, Jessica och Karolina från podden “Sex med oss”. Samtalet är helt baserat på lyssnarfrågor. Frågorna handlade om hur skolan kan jobba med utbildning om njutning, varför det är okej att inte känna sexlust och varför orgasm inte behöver vara en central del under sex. Andra frågor handlade om huruvida porr är skadligt, om vad som anses vara sexarbete, vad det egentligen är för skillnad på kinks och fetischer och hur BDSM kan hjälpa oss att hantera trauman.

Lyssna på samtalet, ta del av länkarna nedan och om du anser att vi har sagt något felaktigt eller saknar information så välkomnar vi konstruktiv kritik och kompletteringar. Om du vill framföra ditt perspektiv på samtalet kan du spela in en reaktionsvideo på några minuter. Maila feedback, kritik och videor på hej@hurkanvi.se

Podcast: Sex med oss

Instagram Sex med oss

Podcast: The dildorks 

Sexklubb

Vill du höra hela samtalet? Gå in på www.patreon.com/hurkanvi och bli Patreon. Har du inte råd att bli Patreon? Hör av dig till oss på hej@hurkanvi.se så löser vi det.

Gillar du det Hur kan vi? gör och vill stötta med en engångssumma så swisha till 123 124 77 33.

För att fortsätta samtalet, gå med i gruppen ”Hur kan vi? – Eftersnack” på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/hurkanvi

Vill du boka Navid som samtalsledare, moderator eller föreläsare? 

Gå in på www.navidmodiri.com/boka

Alla avsnitt av podden och kontaktuppgifter hittar du på https://www.hurkanvi.se.