Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Hur kan vi LIVE på Intiman i Stockholm 28:e januari 2023 - Hur kan vi?EVENTET ÄR NU SLUTSÅLT!
DET FINNS FÅTAL BILJETTER KVAR TILL EFTERFESTEN.

RICHARD JOMSHOF
IVAR ARPI
BILAN OSMAN
MONA SAHLIN
ARON FLAM
PAOLO ROBERTO
LARS TRÄGÅRDH
DAVID EBERHARD
HANIF BALI
HENRIK JÖNSSON
LEONIDAS ARETAKIS
JENS LILJESTRAND
MAKODE LINDE
FREDRIK LINDSTRÖM
JANNE JOSEFSSON
MYRA ÅHBECK ÖHRMAN
SORAN ISMAIL
JAN HELIN

Varmt välkommen till det första live-eventet med podden ”Hur kan vi?” på tre år den 28:e januari på Intiman i Stockholm. Detta blir det sista live-eventet som vi gör under podden ”Hur kan vi?”

Och samtalet fortsätter.

Tillsammans med flera av våra välkända gäster ur podden kommer vi att bjuda in till nyfikna och utmanande samtal på scenen mellan 18.00 och 22.00.

Eventet startar 18.00 på scen. Se till att vara på plats i god tid så att du inte missar något. Med erfarenhet från våra tidigare events som samtliga har varit mer eller mindre utsålda vill vi uppmana dig att boka biljetter i god tid och att vara på plats med god tidsmarginal eftersom det finns risk för kö i entré och lobby.
Köp biljetter här: https://www.intiman.se/events/hur-kan-vi/biljetter/

Efterfest: Hur kan vi LIVE: begränsat antal biljetter
Podden Hur kan vi? avslutar efter fem år och vi firar det med vårt sista Hur kan vi LIVE på Intiman den 28:e januari och en efterfest för vänner, gäster och poddlyssnare.
Vi släpper nu ett fåtal biljetter till efterfesten och det är först till kvarn som gäller.
Biljetter till efterfesten här