Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /www/webvol16/64/ma41iqsntzmeiaw/hurkanvi.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Livesamtal: Psykedelisk folkbildning - Hur kan vi?

Hur kan vi? och Psykedeliska sällskapet bjuder in till ett livesänt samtal om psykedelika för att tillsammans med kloka och nyanserade gäster, experter och forskare bidra till ett tryggare, smartare och mänskligare samtal om ämnet. Vårt mål är att skapa ett digitalt forum med namnet ”Psykedelisk folkbildning” som efter sändningen kan byggas på med mer kunskap, forskning och visdom kring psykedelika.

Du får gärna bidra till samtalet och forumet genom att skicka tips på forskning, artiklar och intressanta gäster via hej@hurkanvi.se redan nu och under sändningen.

Hjälp oss att sprida livesändningen genom att dela den här länken på dina sociala medier så att fler kan ta del av samtalet. Tack.