Hur kan vi prata om
Skriv ut

Respons

Navid och Atilla Yoldas twittrar om Hur kan vi Live 2019 i Stockholm när Attilla Yoldas, Elin Sundin och David Eberhard pratade om könsnormer och feminism på scen.


Atilla Yoldas skriver i Expressen om deltagandet på Hur kan vi Live 2019 i Stockholm – “Vi ville prata om jämställdhet – men möttes av hånskratt”.


David Eberhard svarar Atilla Yoldas text i Expressen på sin blogg: Riddar Attila och de svaga kvinnorna.


Atilla Yoldas och Navid Modiri möts i Nordegren & Epstein i P1 – Vilka manliga förebilder finns idag?


Navid provpratar: Hur kan vi lära oss om jämställdhet utan att dela upp oss i offer och förövare?

Artikel i Aftonbladet: Paolo Robertos första intervju sedan sexköpet: ”Feminismen är det skadligaste som hänt”


Vladimir F Ahmed skrev ett inlägg pre-medverkan i Hur kan vi?: “Navid är en person som jag tidigare har kritiserat hårt, eftersom jag tyckte han gav jämställdhetsarbetet en stor spark i magen…”


Rak höger med Ivar Arpi: Tar du inget ansvar, Navid Modiri?


Sanna Lundell skriver i Aftonbladet: “Joakim Lamotte, Gustav ­Fridolin och Navid Modiri borde enligt de här feministerna ­ödmjukt ha överlåtit den ­feministiska kampen till kvinnor som kan de här frågorna bättre.”


Mathias Våg skriver i ETC: Könskrigarens fyra arketyper – Navid Modiri lägger ner sin podcast. För de marginaliserade har blivit mainstream. Men på avskedskvällens inspelning bjöds publiken – genom gästerna David Eberhard, Paolo Roberto, Ivar Arpi och Modiri själv – på en provkarta över särartsmännens värld.


Rak Höger med Ivar Arpi – Könskrig och feminism med Mathias Wåg